Aqmal's FotoPage

By: amal demascus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 20-May-2007 04:33 Email | Share | | Bookmark
Sempena Exam Week

Handphone amal... murah jer
Mudyy tgh rajin study la kononyer
Sekitar MMU library
View all 6 photos...
Bersempena dengan exam week.. Amal letakkan semua gambar2 mase tgh study kat library MMU. Actually Amal tangkap gambar ni mase tgh duk busan study hehe.. mmg dah x da keje lain.. sampaikan hanphone pun di tangkap gambar hehe...Anyway wishing to all MU student Good Luck and Happy Holiday


Wednesday, 16-May-2007 22:41 Email | Share | | Bookmark
Album Baru Aku Ori Bukan Fotokopi Kini Di Pasaran

Album Aku Ori Bukan Fotokopi
Gambar rasmi Demascus
Gambar tak rasmi Demascus
View all 5 photos...
Uish... asal tetiba Amal rajin pulak nak promote album? Hehe.. jawapannya hanya satu. Demascus juga ada dalam album tu.. Huh? Amal@Demascus dah buat album? Actually ni album kompilasi jer.. dipasarkan khas untuk membantu Raudhatul Sakinah. Harga = RM20.00. Kalau nak tau lebih info pasal lagu-lagu Demascus, masuk blog sini http://demascus.blogspot.com


Wednesday, 16-May-2007 09:58 Email | Share | | Bookmark
New Hamster In Town

Comel x?
Jangan jeles
Tak tau nak kasi nama ape lagi
Alhamdullilah... hamster amal dah selamat beranak lagi hehe... kali dapat dua ekor anak hamster comel2 hehe.. satu itam satu putih. Amalnyer hamster jenis "Snow Russian" @ "Winter White". So kalo dikira skrg.. Amal dah ada 5 hamster termasuk mak bapak dia hehe...


Tuesday, 15-May-2007 05:16 Email | Share | | Bookmark
First Post

Ni masa first time pi hantar rambut kat salon
Perform Masa Malam Gemerlapan Aidilfitri 2005
Jerebu teruk mase 2005
View all 18 photos...
Assalamualaikum...
Yipee kali pertama bukak fotopages dalam sejarah hidup amal... anyway untuk first post ni.. amal letak semua gambar2 yg banyak beri kenangan buat amal..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net